Home Лайф-Стайл Задължителни находки за вашия гардероб тази есен

Задължителни находки за вашия гардероб тази есен

Понякога сдобиването с нови дрехи за сезона е просто импулсивно решение. Виждаме сладък чифт обувки на любимата ни знаменитост и търсим такива, с надеждата да намерим своите. Или пък отваряме някой случаен уебсайт и забелязваме най-красивата рокля, която ни кара да загубим контрол и да изпразним банковата си сметка на момента…

Макар нищо от тези неща да не е грешка в света на модата, е препоръчително все пак покупките да се правят обмислено и много по-внимателно. И най-вече да са съобразени както със сезона, така и с настоящите модни тенденции.

Ето които са задължителните находки за вашия гардероб през тази есен според експертите. A ако се чудите къде може да ги откриете, препоръчваме ви да разгледате актуалните предложения на Gang.bg.

Панталони

Прекарали сме повече време, отколкото сме готови да признаем, носейки потници и панталони, а краката ни не са напълно готови за целодневен, ежедневен, твърд чифт дънки. Големите „работни панталони“ се появяват като страхотно преходно парче между лятото и зимата и те са по-универсални, отколкото първоначално бихте могли да си помислите.

Как да носите панталони през есента на 2021? Носите ги… като панталони.

Макар че някога се смятаха за прекалено официални, панталоните сега се разглеждат като нещо непринудено и ежедневно. Можете да ги сдвоите с тениска, плетен пуловер или да ги облечете с корсет и токчета за вечер навън.

Гарантираме, че след като започнете да носите панталони редовно, просто няма да искате да спрете.

Съответстващи комплекти

Съответстващите комплекти не са нищо ново – всъщност те са класика, която ще остане вечна. В края на краищата, какво по-хубаво от предварително приготвен тоалет, който можете да облечете много бързо и без каквито и да било проблеми?

Каре

Изненада или не, карето все още е задължителен есенен принт. Той се връща почти всяка година, така че ако се чудите дали любимите ви карирани панталони от 2019 г. все още са на мода, отговорът е 100% да.

Слогани и графики

Докато някога сме смятали слоганите и графиките за нещо, подходящо само за тийнейджъри, сега се оказва, че никога не си твърде стар, за да носиш нещо такова. Дрехите са си дрехи и истината е, че една забавна поговорка или сладка илюстрация е нещо, което моментално подобрява настроението и ви позволява да кажете нещо, без дори да отваряте уста.

И е още по-удобно сега, докато все още носим маски навсякъде.

Как да носите слогани и графики през есента на 2021 година? Мислете нестандартно и комбинирайте парчета, които смятате за пълни противоположности. Графична тениска с пухкава миди пола ще привлече вниманието на всички, докато суитшърт с лозунг, съчетан с дънки и кецове, е идеален външен вид с малко усилия, който ще направи нужното изявление.

Ярки, наситени цветове

След като слънцето започне да залязва по-рано и хапещият студ нахлува във въздуха, често се изкушаваме да извадим неутрални и по-тъмни цветове, които да отговарят на цялостното ни настроение. Но този сезон всичко гласува за смелите, шокиращо ярки цветове, така че все още не прибирайте тези слънчево жълти рокли и електрически лилави панталони в гардероба си.

Как да носите ярки, наситени цветове през есента на 2021 година? Натрупайте ги. Бъдете игриви и комбинирайте два или повече нюанса, за да постигнете максимално цветен вид.

Ресни

Това е един детайл от дизайна, който никога не изчезва, най-вече защото е много забавно да се носи, но преживява истинско възраждане в момента. Ако притежавате яке, рокля или чанта с ресни, определено ще искате да включите този артикул в есенния си гардероб.

Наистина няма грешен начин да носите дрехи с ресни, но придържането към определено десетилетие винаги е доста забавно. Подарете например на роклята си с ресни страхотно завръщане към ерата „Гетсби“, като я украсите с големи изящни обеци и метални акценти. Ще ви хареса!

А с хубаво яке за предстоящите студени месеци можете да се сдобиете тук: https://gang.bg/products/damski-drehi/yaketa