Home Техно Видове термоизолация, къде се прилага и защо е изключително необходима

Видове термоизолация, къде се прилага и защо е изключително необходима

Когато става дума за изолация на всеки вид камион- бувое, микробуси и хладилни фургони можем да обособим основно да вида изолации- FirgoVan и FirgoBox. Когато става въпрос за бусове FirgoVan е страхотно решение .Изработването на FirgoVan става с фибран който се характеризира с различна ширина в зависимост от това какви са на температурите. Фибранът е материал които е по-здрав и благонадежден от стиропора . Той е предпочитан от доста хора. Превозното средство във вътрешността в голяма част от случайте се облицова с бял фибростъклен пласт. Горната част се изисква да бъде подсилена, , а когато това е готово се подбира челна стена за поставяне на хладилен агрегат. Изолация е наложително да има и на пода.Самото подсилване става чрез използването на алуминиеви профили, които която поддържа краищата на термоизолацията от този вид. Хладилните конструкции са с изолация FirgoBox и е типична за тези бусове, микробуси и фургоникоито нямат достатъчно товароподемност.
Когато става дума за хладилен фургон преобладаващата част от производителите прилагат oпределен гланц. Силиконова лента на входа също би помогнала за идеална термоизолация.
Термоизолацията e oсновния елемент на изграждането на хладилните камери, хладилна техника, хладилни фургони и тн.
Някои от основните характеристики термоизолацията са много важни неща когато става въпрос за това да се запази продукта които се транспортира в хладилния камион. Вследствие от това качествената, и с добра изработка термоизолация играе важна роля за производителите и дистрибуторите.

Home – Corporate