Как да свалим един мъж

2950
Как се свалят мъже?

Учи ли се флиртът или е по-рождение?

Всъщност се оказва, че както всяко начинание и флиртът си има свои тънкости, които могат да бъдат усвоени – при добро желание и малко старание. Колкото и да е невероятно, американски психолози са разработили специални тестове, чиито резултати са оповестени публично с цел именно да бъдем информирани как да флиртуваме по-добре.

И ако искате да примамите съседа, колегата или някой, в който сте тайно влюбена, ако си задавате въпроса „Как да флиртувам по-добре?„, „Как да привлека вниманието му?“ – ето няколко идеи, които да ви помогнат в начинанието:

1. Мястото

Трябва да подберете подходящо място за флиртуване. Най-честият избор е барът или кафенето. Храната и пиенето „разчупват“ обстановката и хората са готови да общуват по-свободно. Ако все пак трябва да сте в офиса – изберете мястото за почивка или за кафе.

2. Тема на разговор

Изберете подходяща тема за разговор. Тя също може да е свързана с мястото -дали сте в офиса, на спирката или в университета – темата сама ще се появи. По-деликатни ситуации са тези в асансьора, бара или на улицата, на опашката. Но не се отказвайте. Започнете направо с комплимент, например: „Тази риза много ти отива!“ или „Прекрасен избор на вратовръзка! Сам ли правиш този великолепен възел?“ или „Днес е един хубав ден, не смяташ ли?!“.

3. Имайте самочувствие

За разлика от мъжете, които обикновено имат по-високо самочувствие за външния си вид, жените често се притесняват, че не изглеждат добре. Забравете всякакви предразсъдъци и флиртът ви ще е по-успешен! Имайте повече самочувствие! Знайте какво искате – само флирт или сексуален флирт. Бъдете максимално ясна, за да няма недоразумения.

4. Първо е той

Първата стъпка при флиртуването е да му покажете не себе си, а своите чувства и емоции спрямо него. Направете му комплимент, изтъкнете положителните му качества. Направете го в негово присъствие пред негов приятел. Това със сигурност ще го поласкае.

5. Езикът на тялото

Във флирта много по-важно от думите са делата, т. е. езикът на тялото. Данните от проучване сочат, че 55% от това как ви възприемат зависи от външния ви вид и езика на тялото, 38% от това как говорите и едва 7% от това, което всъщност говорите.

6. Пространството между вас Намалете разстоянието между вас. Доближете се малко повече до него. Подайте напред главата и гърдите си – това ще го развълнува.

7. Гледайте го в очите Когато му говорите, освен с доближено тяло, скъсете дистанцията и със силен и сграбчващ поглед към него. Гледайте го в очите постоянно. На моменти примигвайте по-усилено или сведете поглед в загадъчна усмивка. Плъзнете поглед по тялото му, когато почувствате, че ви гледа.