Скайп осигурява евтин начин за разговори с близките в чужбина

667

Скайп е програма използвана от повече от 300 милиона Интернет потребители по света и до този момент се е доказал като лидер сред програмите за разговори. Естествено програмта не може да замени електронната поща (e-mail) за хората, но е перфектна алтернатива за онлайн комуникация. Скайп е елементарна за настройване и ползване като на всичкото отгоре не струва пари, а в същото време идва с огромен избор от функции.

Skype е известен с воденето на чат в реално време, но в последно време се забелязва и ръст наразговорите и видеочата. Скайп не е труден за употреба и единственото, което ви е нужно за да разговаряте с приятелите си са микрофон, слушалки и интернет. Разговарянето с приятели в чужбина никога досега не е било толкова евтино. Разговорите между потребителите в skype са безплатни, без значение колко продължават и именно тази възможност ги направи толкова известни. Програмата е толкова популярна и ползвана защото дава възможност на родителите да говорят с децата си извън пределите на страната, приятели да си контактуват, а понякога да се провеждат и бизнес събрания като това не струва нищо и няма да натовари финансите ви.

Ако закупите специални сметки вие можете да се свържете на супер ниски цени със стационарни телефони и GSM-и в другите държави, а пакетите които skype продава ще се харесат и задоволят желанията на всеки.

SkypeOut е екстра, която е перфектна за хората с близки в чужбина. Нейното най-голямо качество е, че SkypeOut дава възможност да се обаждате на мобилни или домашни телефони в чужбина и да се пращат смс-и и то много евтино. Примерно една минута разговор до САЩ струва четири стотинки, до Великобритания около 3,5 стотинки, а до Канада 5 стотинки.

Цените на SMS-ите също са изкушаващи, като варират между 13 – 17 ст. Общо взето скайп предлага максимално удовлетворение на много добра цена.

Можете да поръчвате кредити, с които да използвате допълнителните възможности, а опциите за плащане са чрез използване на кредитни карти или по банков път.

Програмата предлага и възможността да разполагате с гласова поща и да прослушвате гласови съобщения, което е още една новост. С прогреса на новите технологии имате възможност да използвате Skype не само на своя персонален компютър, но и на мобилния си телефон. Видеоразговорите пък могат да се свържат към телевизор за по-качествен изглед.

Skype e феномен, който се разпространи из всички държави доста набързо и влиянието му все повече се разширява не защото няма конкуренти продукти, а понеже заради качеството си бива предпочитан пред останалите такива програми.