Нещата, които само мъжете могат

871
Само мъжете

Писна ли ви да чувате че сте от по-слабия пол? Мъжете в много неща са доста по добри от жените. Подбрали сме седемте неща, които мъжете могат да правят, а жените не. Всяко едно нещо от списъка е резултат от хилядолетно генетично и обществено развитие на човека. Ето и списъкът със 7 неща, които само мъжете могат:

1. Изглеждаме добре в напреднала възраст

Съжаляваме дами, но всичките ваши кремове, разкрасяващи и подмладяващи медикаменти не са ни нужни. Мъжките ни хормони, правят кожата ни по-еластична, което значи, че имаме по-малко бръчки и кожата ни старее по-бавно.

2. Пикаем прави

Мехура пълен ли ви е? Просто застанете до някое дърво и се облекчете. Докато при жените е много по-сложно, трябва да се разкопчават, свалят долните дрехи, и приклекнат някъде на скрито, при мъжете е много по-лесно. И още нещо, ако решим да си напишем името в снега, виждаме какво точно правим.

3. Играем истински спорт

Да бъдем честни: И жените играят от почти всички видове спорт, но малцина ги гледат, защото не са интересни. Истинският спорт е за Мъже. Вие какво ще предпочетете да гледате – Шампионската Лига или някакво женско първенство по футбол.

4. Бръснем си главите

То и Натали Портман и Деми Мур си обръснаха главите заради Холивуд, но в обществото жените с бръснати глави са много малко, и това съвсем не им отива. Докато при мъжете е съвсем различно, много са с бръснати глави и изглеждат доста добре. Заключението, е че само мъжете могат да си бръснат главите.

5. Навигация

Мъжете са много по-добри в това да виждат подробности в триизмерни проекции. Това ги прави и по-добри математици, както и по-добри в ориентирането, дали по карта или в реална обстановка на място.

6. Държим на пиене

Съжаляваме дами, но генетично сме обусловени да издържаме на повече пиене от вас. Мъжете произвеждат в пъти повече от ензима, който разгражда алкохола. Това значи, че като пийнете 1 и само повтаряте , тази песен е чудесна, за всяка поредна песен, а ние след 2 питиета свободно обсъждаме причините за глобалното затопляне.

7. Ходим голи над кръста

Е това и жените могат да го правят, но само на плажа. Те нямат свободата да се разхождат голи над кръста в големите жеги по улиците и парковете. Дори и да се престрашат да го направят, поради структурата на тялото им, няма въобще да им е удобно.