Най-неподходяшите подаръци за жена

893
неподходящи подаръци

Има страшно много неподходящи подаръци, които мъж може да подари на жена, но списъкът по-долу обобщава най-неподходящите.

1. Дезодорант

Да ѝ подариш парфюм, особено, който знаеш, че харесва е едно, а дезодорант – съвсем друго. Това си е директен намек „Пръсни се малко, че миришеш!“.

2. Карта за фитнес

Подобно е. Така ѝ казваш, че е дебела и трябва да направи нещо по въпроса.

3. Зеленчуци вместо букет

На една от колежките ни преди време са й подарили маруля вместо цвете и тя не харесала подаръка. Ние пък си мислим колко готин би бил букет от салатка, репички и лук – тя им се радва като на свежи цветя, а после ти ги нарязва на салата и сипва ракията.

4. Подарък за теб

Много рядко наистина слушаме какво казват жените, така е. Но си е нагло да ѝ подариш 2 билета за филма, който чакаш от половин година (и да идеш с нея, естествено), а тя през ден да ти повтаря как много ѝ се ходило на театър. По същата логика е против правилата да я заведеш на мач за рождения й ден.

5. Животно

Парис Хилтън си мъкне тъпото псе навсякъде, но това изобщо не значи, че и твоето момиче харесва такива кучета. Може да си пада по канарчета, а ти да й подариш морско свинче или златна рибка. Винаги сме искали да подарим санбернар, но ни спират две неща: 1 – той яде много и после няма да остане храна за нас; 2 – ще го насъска срещу нас, ако не го хареса.

6. Книга

Не ѝ взимай книжле, освен ако тя не си го е харесала сама. Едно, че четящите жени около твоята възраст са към 5%, и второ – няма как да предвидиш на какъв тип четива е фенка. Да ѝ вземеш някое от нашумелите заглавия може да се окаже чудовищна грешка.

И, не, не всички жени са вманиачени по Паулу Коелю.

7. Нищо

Аз, такова, цял ден обикалях магазините, но нищо не е достойно за твой подарък. И аз, нали, нямаше смисъл да ти взимам нещо малко. А след 2 седмици взимам заплата и тогава 100% ще намеря нещо голямо, ти само имай търпение, аз си те обичам, знаеш…