Home Свободно Време Най-добрите филми за 2010 година

Най-добрите филми за 2010 година

2010 беше добра година за почитателите на седмото изкуство. На екран се появиха достатъчно качествени заглавия в различните категории. За феновете имаше добри филми в жанровете фантастика, комедия, филми по комикси или екшъни. За всеки вкус имаше по нещо добре изпипано.

Ето ви и списък с филмите, които не бива да пропуснете:

Скот Пилигрим срещу Света

Този филм остана някак си незабелязан от масовата публика. Въпреки че беше добре промотиран генерира слаби приходи. Въпреки че филмът е насочен към почитателите на анимацията и видео игрите, замисълът му е оригинален и добре изпълнен. Актьорите са на високо ниво.

Задължителен филм за всеки кинофен, най-малкото за да видите нещо по-различно.

Генезис

филмът на Кристофър Нолан зашемети както критиците, така и кино маниаците и продължава да бъде обсъждан до днешен ден. Добре режисиран и с чудесен актьорски състав, Генезис е блокбастър, който си заслужава да го гледате поне веднъж.

Поредната добре изиграна роля от Леонардо ди Каприо.

Играта на Играчките 3

Един перфектен завършек на разказа за играчките. Доста забавен и същевременно сериозен филм, чийто край ще ви просълзи. Понякога трябва да оставин детинщината и да продължим на пред изживявайки живота си. Анимацията трябва да се изгледа, за да видите завършека и да си вземете поуки от патилата на играчките.

Центурион

Историческа сага за легион Римски войници изправили се срещу пълчища варвари. Филмът е задължителен за всички почитатели на кървавите битки в стил 300.

Неудържим

В този екшън Дензъл Уошингтън прави страхотна роля. След като товарен влак пълен с опасни химикали остава без машинист и приближава с висока скорост големия град, двама волеви мъже трябва да дадат всичко от себе си за да спрат неудържимия влак.

Социалната Мрежа

Филмираната история на Facebook е задължителна за гледане. Филмът е добър мотиватор, защото показва как обикновен човек с добра идея и упоритост може да постигне много.

Майка

Корейски трилър който е дело на режисьора създал чудовищният ужас Домакинът. В този филм се набляга на тъмните човешки черти. Една загрижена майка ще направи всичко възможно за да оневини психично болният си син, който е набеден за брутално убийство.

Погребан

Отново уникален филм. Човек е заровен жив и в малкото време което му остава, трябва да съумее да разбере къде е погребан и кой желае неговата смърт. Филмът показва доста обективно днешният свят със всичката му пошлост и егоизъм.

Черен Лебед

Една перфектна Натали Портман, която играе ролята на залязваща балерина, опитваща се да се справи с млада конкурентка, зад която явно стоят тъмни сили.

Гледайте тези интересни филми и им се насладете подобаващо. Всеки един от тях си струва гледането.