Модни аксесоари за специални поводи

253
модни аксесоари

Независимо дали говорим за празник, вечеря в града с колеги, посещение при родители, рождени дни или скъпи моменти с приятели, специалните поводи изискват както специално облекло, така и вдъхновени аксесоари.

В повечето случаи изборът на подходящите бижута и аксесоари означава смесица между предметите, които наистина обичате, и начина, по който ги съчетавате с дрехите, от които се нуждаете за специален повод. Ще трябва да се научите как да избирате дамски часовник според дрехите, които носите, бюджета, с който разполагате, и общия ви стил.

Важно е да знаете как да създадете положително въздействие около себе си, без да прекалявате с използваните бижута и аксесоари.

За тази цел сме подготвили този материал, в който да научите как винаги да избирате правилните аксесоари за специални поводи в 4 прости стъпки:

Разгърнете своя стил

Начинът, по който се представяте всеки ден в обществото, говори много за начина, по който искате да бъдете възприемани, и за комфорта, който искате от вашите тоалети. Когато ви предстои специален повод, много е важно стилът ви да продължи да „говори“ за вашата личност, дори и да смените ежедневните или офис тоалети с елегантни.

Изберете дамски часовник, който да отговаря на вас като личност, бижу, в което да се „отразявате“, независимо дали говорим за специален пръстен, ефектно колие или чифт лъскави обеци. Винаги поддържайте нивото на комфорт за себе си, без значение какво сте избрали от гледна точка на визията.

Не забравяйте, че не всички специални поводи са еднакви

Специалният повод също трябва да диктува какви бижута или аксесоари ще използвате. Например, уверете се, че избягвате много цветни аксесоари на елегантно парти. В същото време семейните събития, дори да говорим за обикновена вечеря или рожден ден, не са подходящ контекст за носене на най-екстравагантните бижута и аксесоари.

Без преувеличения, единственият път, когато можете да носите каквото и да е, без да се притеснявате, че някой ще ви гледа странно, е на партито за Хелоуин.

Един фокус

Когато става въпрос за аксесоари за важно събитие, е много лесно да попаднете в капана да използвате твърде много бижута едновременно. В действителност ще ви трябва един фокус, един акцент, за да привлечете цялото внимание.

Ако използвате специално колие, тогава изберете по-деликатни обеци, които не се натрапват.

Също така избягвайте да носите ефектен пръстен и впечатляващ часовник едновременно. Вашето облекло трябва да има един-единствен основен акцент, който да се откроява, защото едва ли искате да изглеждате като коледно дърво.

Поддържайте основен нюанс

Можете да използвате топли цветове или студени цветове, можете да използвате различни близки тонове, но избягвайте смесването на цветове. Контрастът може да се получи лесно, но няма да изглежда добре всеки път.

Изберете основен цвят и се ориентирайте така, че всички дрехи, аксесоари и бижута да са от една и съща гама.

Както споделихме в началото, специалните поводи изискват подходяща подготовка. Но последното нещо, от което ще се нуждаете, е вие ​​да бъдете атракцията на вечерта, и то в негативен план. Използвайте всичко умерено, от грим до аксесоари, и се насладете на необикновена вечер с гарантиран комфорт.