МEГИЯС – онлайн магазин

1027

Магазини за обувки Мегияс ® – дамски обувки, детски обувки, мъжки обувки и чанти. Нашите продукти са изработени от висококачествени български и вносни материали, които ще задоволят и най-високите ви изисквания.

Веригата магазини на Мегияс са пълни със спиращи дъха на жените и мъжете официални, ежедневни и спортни обувки. Винаги голямо разнообразие от цветове и модели съобразени с модната тенденция за сезона. Количества в наличност. Сега – новата колекция пролет-лято 2012г.! Модели и цени – без конкуренция!

www.megias.bg

Фирма „И.А. Спорт-99“ ЕООД е регистрирана 1999г., но дейността й – търговия с обувки датира от 1991г. Фирмата се занимава с внос на мъжки, дамски, детски обувки и чанти, предимно от Белгия, Франция, Италия, Потугалия, Унгария, Китай и Турция.

Не пропускай: Правилните обувки за шофиране

От 2001г. имаме и собствено производство с марките „Мегияс ®“, „Alligators ®“, „Gabriela Juliani ®“, „Foot Secrets ®“ и „Bamborino ®“, като моделите, които произвеждаме са предимно от естествени материали.

За този период от време сме успели да спечелим доверието на нашите клиенти и партньори от цялата страна, а също така работим и с клиенти от Кипър, Сърбия, Македония и Гърция.

Смеем да твърдим, че предлагаме най-актуалните модели за сезона и държим най-конкурентните цени, в което можете да се уверите сами. Веригата магазини на Мегияс предлагат всякакви обувки – от ежедневни, спортни и елегантни до туристически боти и ботуши. .

Винаги голямо разнообразие от цветове и модели съобразени с модната тенденция за сезона.