Любовта на мъжа минава през стомаха – наистина ли?

1931
любов и хранене

От незапомнени времена сред жените има легендата, че пътят към сърцето на всеки мъж минава изключително през стомаха. Истина ли е легендата?

Разбира се, има някаква истина в тази „аксиома“, но наистина ли е възможно това?

Разбира се, една вкусна вечеря не е достатъчна. Ако съпругата е супер готвач, но кучка с разбита нервна система, тогава никакви вкусотии няма да я спасят от развод. Затова е важно всичко да е „в комплект“.

Първо, малко теория:

  • Научете повече за всичките му предпочитания (от приятелите или родителите му).
  • Запомнете – това, което той категорично не понася, изключете тези ястия от менюто завинаги.
  • Направете си списък с любимите му ястия по категории. Така ще ви бъде по-лесно да се задържите в кулинарния „тон“.
  • Не забравяйте за ситостта. Оставяме броколи и зелена салата със спанак за себе си, а мъжът не трябва да става гладен заради диетата ви.
  • Помнете малките неща. Просто ястие е само половината от битката. Важно е правилно да украсите и поднесете. Нека вашият мъж почувства вашата грижа за него.
  • Полуфабрикати от магазина „давайте на врага“. Ние храним човека само с вкусна, здравословна и свежа храна.
  • Не злоупотребявайте с мазни, пикантни и пушени. Опитайте се да готвите такива ястия, след което той няма да лежи на дивана с тежест в стомаха, хапчета за тежест в киселини. Изберете правилно рецептите и бройте калориите, вземете предвид неговата активност и натоварване, балансирано хранене – имате нужда и от здрав и строен човек.
  • Поглезете своята сродна душа! Поне веднъж седмично, поръчайте любимото му ястие foodpanda, защото вече си спечелихте своя мъж, сега трябва да затвърдите успеха.
  • Не е необходимо всеки ден да търсите супер оригинална рецепта. Дори бъркани яйца за закуска могат да се направят така, че мъжът да бъде доволен. Научете се да превръщате обикновените ястия в нови.

Някои жени се опитват да стигнат до сърцето на мъжа само през стомаха му. Не е тайна, че много мъже обаче, като жените, обичат да ядат вкусна храна. Така че много представители на нежния пол сериозно смятат, че ако готвят вкусно, тогава мъжът няма да ги остави никога. Те прекарват цели дни в кухнята, изучават кулинарни рецепти, лекуват любимия с необичайни изкушения.

Готвенето добре е със сигурност добро, но не е панацея за самотата. Опитайте се да си представите мъж, който живее само заради стомаха си. Със сигурност всичките му интереси също биха се подчинили само как да напълнят този стомах с храна. Този трик със сигурност би работил за такъв представител на по-силния пол. Но мъжът не е някаква амеба, която цял ден мисли за храна. Така че защо много жени се опитват да задържат мъжът с храна и са искрено изумени, когато ги изоставят?

Първо, не си струва да задържате мъжът с храна. Защо да го пазим изобщо. Той не е някакъв затворник? Мъжете не обичат, когато се опитват да ги задържат със сила. Подобна връзка от началото е обречена на неуспех. Второ, една жена прави основния акцент върху вкусната храна, забравяйки за по-важните неща. Но логиката е тази: ако на масата има вкусна храна, тогава човекът ще затвори очите си за всичко останало.

Цял ден прекарва в кухнята, забравяйки да отдели време и за себе си и за фигурата си. В крайна сметка тя трябва да опита всички тези изкушения. Без такава дегустация не можете да станете добър готвач. Една жена неволно яде повече от нормата.

Тук има и предимства: кулинарно подобрение, желание да направи съпруга си щастлив. Само че този метод трябва да се използва в комбинация. Освен това всеки мъж има свои ценности. Не всеки извисява способността на жената да готви на пиедестал. Например, ако една жена е блестящ специалист в някаква област и печели добри пари, не мисля, че мъжът ще я обвинява заради неспособността й да готви.