Лятна мода в дамските блузи: Запазете стила си в офиса и бъдете оригинални

112
дамски блузи

Има няколко месеца в годината, когато може да си позволите повече волности, възползвайте се да бъдете на гребена на вълната

Представителките на нежния пол са самото олицетворение на сезоните в годината. Всички те обичат да променят стила си, да се радват на женствеността си и да бъдат по-дръзки понякога.

Ако има време за повече волности, може да се каже, че това е именно лятото. Да запазите елегантния си стил и да продължите да се справяте с ежедневните предизвикателства през топлите месеци, това съвсем не означава, че нямате право на нотка оригиналност във визията си.

Ето как да преобразите себе си с няколко различни дамски блузи:

  • Принт с цветя

В този цветен и жарък период заложете точно на пъстротата и природните гледки от градината. Оставете поне за малко едноцветните блузи, особено тези в мрачните и скучни тонове.

Лесно може да съчетаете вариант с принт с цветя и бял панталон, а сандалите на ток ще превърнат тоалета, и вас самите, в изкусителна гледка.

  • Морско послание

Блуза с морски елементи и щампи ще ви превърне в русалката в офиса. Не, не залитате в крайности, позволете си сега това послание, защото всички жадуват точно за него: да бъдат на плажа и да се наслаждават на приятния вечерен бриз.

Ще усетите как околните откликват бързо на идеите ви и предизвиквате усмивката, където и да се появите.

Не пропускайте и подходящата гама от цветове: тюркоазено, зелено, тъмно и светло синьо, жълто, коралово.

  • Ефирни материи

Точно сега е моментът за ефирните материи. Това не е непременно равенство за прозрачност и с този аутфит няма да ви смущава нищо на работното място. Ще се чувствате комфортно и ще се движите със самочувствие.

Офисът не е забранена територия за блузите без ръкав, избирайте качествени и модерни платове, които ще ви осигурят прохлада и ще изтъкнат умението ви да носите дрехите си с изискан маниер.

  • Любимата риза

Не забравяйте ризата, защото тя винаги е удачна да се облече в натоварения с отговорности ден. Кройките от лен са чудесни за лятото, но и всяка друга приятна и лека материя ще ви открои сред останалите в помещението, особено ако се спрете на наситената и топла гама.

Когато моделът позволява или дори го изисква, добавете малко шалче около врата.

При по-големи горещини може да го прибирате в дамската си чанта, но вътре в помещенията обикновено се включен климатик и това ще ви избави от неприятни схващания.