Креативно: ски втора употреба в интериора на дома

836
употребявани ски за декорация

Творческите идеи за декориране на дома могат атрактивно да включват ски втора употреба. С тях е възможно да се създаде необичаен и уникален декор. Ските втора употреба дизайнерите използват за проектиране на най-различни предмети като особено атрактивни са винтидж ските като декоративни елементи за стени.

Ските са свързани със зимни забавления, много адреналин и приятни изживявания. В същото време старите ски служат по неповторим начин за персонализиране на интериора в дома.

Представяме ви 2 свежи и лесни идеи, които може да реализирате сами:

  • 1 идея: Можете да монтирате ски, закупени от пазара, на стената и така ще имате оригинални рафтове. Или пък можете да ги разположите по различен начин: вертикално, хоризонтално или диагонално на стената, за да се получи оригинално пано. Някои хора атрактивно ги монтират на тавана над бар плота и визията е страхотна с висящи чаши отттам. Отделно – могат да се добавят малки LED лампи или гирлянди, които ще предадат повече чар на композицията от ски втора употреба. Така ще подчертаете тяхната красота. Добавянето на фотографии и уникални винтидж елементи към ските втора ръка създават привличащ вниманието естетически център в стаята
  • 2 идея: Хоризонтално закрепените стари ски на стената са идеална закачалка за връхни дрехи и шапки. Само трябва да се залепят съответните метални или дървени елементи за окачване към ските. Така антрето добива страхотен вид с този атрактивен ски дизайн на стените.

Включването на ски в дома прави мебелите да изглеждат изненадващо и уникално.

С една дума – действайте смело: употребяваните ски са необичайни декоративни аксесоари и създават визуален интерес, който променя дизайна на стената мигновено.

Ако не можете да прецените как точно искате да ги използвате, обърнете се  за съвети към интериорни дизайнери. Те ще ви дадат и други чудесни идеи как да използвате ските втора употреба. Но никога не ги изхвърляйте, дайте им втори живот и променете с тях пространството в своя дом. Със сигурност, те изглеждат особено впечатляващи.