Home Техно Какво ново ни представя компанията Acer

Какво ново ни представя компанията Acer

Няма как да представим един лаптоп, без да изтъкнем неговите неоспорими предимства, но и недостатъци. Един от най-атрактивните модели, които търговците ни представят този сезон е супер стилният Acer Swift 7. За почитателите на марката сме подготвили и други предложения тук https://plasico.bg/лаптопи-acer, но в днешната публикация ще се спрем конкретно на модела, който предизвика доста бурни реакции. Някой го нарекоха показен и префърцунен, други изразиха своето силно положително впечатление от супер тънкия модел на Ейсър, а трети пък останаха безмълвни пред изяществото на този ултрапортативен лаптоп.

Всъщност идеята на Acer е да задоволи и най-големите капризи на своите клиенти. Да създаде едно съвършено творение, което да е супер красиво, природосъобразно и да предлага производителност, която да не отстъпва по нищо и на по-мощните модели лаптопи. Създаването на лаптоп, който да е толкова тънък, че да се стигне до завидните 9,98 мм е наистина инженерно предизвикателство. В това отношение Ейсър няма конкурент на пазара и стремежа да се създаде още по-тънък и лек лаптоп е на път да се увенчае с успех. Самите характеристики на лаптопа Acer Swift 7 будят притеснение у потребителите дали пък няма да са направени прекалено много компромиси по отношение на неговите възможности. За тяхна радост обаче неговите създатели представят едно впечатляващо творение, което не само, че няма конкурент по физическите си данни, но и за това си тяло постига уникално технологично съвършенство.

Мини размерите не ограничават производителността на лаптопа. Освен луксозния и модерен дизайн работата с този Acer е наистина удоволствие. Устройството разполага с всички портове, както и супер атрактивна подсветка на клавиатурата, които има всеки съвременен лаптоп и в крайна сметка не ограничава дейността Ви по никакъв начин. Новостите при технологиите не са непознати за този перфектен модел. Той си има як IPS дисплей, който е с full HD резолюция. Още ли се съмнявате, че Ейсър няма да отговори на изискванията Ви?

Разбира се това не е всичко. Като изключим множеството екстри, които биха подобрили бързината и производителността като работа този ултратънък модел може да бъде наречен еко. Инженерите проектират дисплей, който консумира малко енергия и така живота на батерията значително се увеличава. Девет часа автономна работа на батерията е истинско постижение, като разбира се това се определя от много фактори и от работата, която извършвате на устройството. Този модел лаптоп на Acer е рециклируем, което му отрежда челна позиция в най-грижовните продукти от IT сектора за природата. Организациите, които алармират за намаляване на вредните химични елементи влагани в производството на преносими компютри са впечатлени от този факт и акцентират да се следва именно тенденцията внедрена от Ейсър.