Home Лайф-Стайл Как да запазите любовта му

Как да запазите любовта му

как да запазим любовта

Обичаш приятеля си. И той те обича.

Но замисляла ли си се, дали той те обича толкова силно, колкото в началото на връзката ви. След като изпълните тези няколко съвета, бъдете сигурна, че той ще ви заобича толкова силно, колкото в първите дни на вашата любов.

Разбира се, вие искате той да ви обожава и уважава, но най-вече желаете той да изпитва силна страст към вас. Ами, ето една добра новина: Противно на разбиранията, че мъжете губят интерес, с течение на времето, експерти установиха, че мъжете могат да запазят силните си емоции и в дълготрайни връзки.

Това е така, но не и без наличието на определени условия. Трябва да полагате постоянно усилия за да поддържате искрата в него силна, иначе рискувате тя да угасне с времето. Поради тази причина са разработени следващите 7 стратегии как да запазите и да увеличите тръпката и любовта му към вас.

Внимавайте: След като използвате тези хватки, после трудно ще се откачите от него, така че помислете на кого ще ги приложите.

1.Използвайте възбуждащи галени имена, с които да го побъркате.

Ползвайте галени обръщения като „слънце“, както и някои имена на животинки. Това ще го подлуди, когато чува галеното си име изречено секси от вас. Това ще го кара да си мисли, че е специален и цялото ви внимание е само за него.

Внимавайте да не прекалите, ще се изгуби целият ефект от това. Преценете моментите, когато да го глезите така, например някъде в кръчма или бар, когато се чувствате секси, подхвърлете изненадващо в разговора галеното му име.

2. Неочаквани докосвания

Трикът е следният: Никога не подценявайте силата на неочакваните докосвания. Просто когато го докосвате, когато не очаква, вие създавате позитивна физическа връзка, която оставя в мъжа ви желание за повече близост. Приятелят ви подсъзнателно ще копнее за тези моменти.

Отсега нататък използвайте всеки удобен момент да го докоснете неочаквано. Например като се прибирате бръкнете в джоба му и бавно извадете ключовете, или докато вечеряте станете и минете покрай него като го погалите или целунете закачливо. Когато сте в претъпкано заведение, не стойте до гаджето си, ами се притиснете в него, или му потанцувайте еротично притисната в него.

3. Не изпадайте в подробности

Колкото и да желаете да споделите всички гадни подробности от тежкият ви работен ден, или от поредната серия на любимият ви сериал, НЕ ГО ПРАВЕТЕ. Истината е, че колкото по подробно му разказвате, толкова по-малко внимание ще получите. Мъжете не издържат на голям поток подробности. Това е и причината те да не са толкова обстоятелствени.

Променете вашите разговори така, че да не се впускате в излишни подробности. Колкото по-малко подробности му споделяте от изминалият ден, толкова по-заинтересуван ще е той. Може дори да си поиграете с любопитството му, и да го накарате да иска да му споделите повече. Например се прибирате и му казвате: „Прибрах се от работа.” Или „Видях приятелят ти Гошо.” и спирате. Вече сте привлякла вниманието му, оставете го да вади с ченгел подробностите, които иска да узнае.

4. Леки промени с огромни резултати

Променете визията си леко, но така че мъжът ви да я забележи. Визуалната ви промяна ще го накара да ви желае повече. Все пак се съобразете с вкуса му. Припомнете си дали преди време не сте обсъждали, външният ви вид и евентуално неговите предпочитания. Изненадайте го.

5. Ласкайте го с комплименти

Това че мъжете не си търсят комплиментите, не означава че не им харесва да ги ласкаят. Винаги когато вашият си заслужи, наградете го с комплимент. Повече от всичко, на мъжете им харесва чувството да бъдат желани. Когато мъжът чуе похвала от партньорката си, това го кара да мисли че е желан от нея, което усилва неговите чувства към жената. Но не прекалявайте. Има начин да „изчеткаш“ твоя човек правилно. Виждате ли, мъжете са супер чувствителни към сантименталните излияния. Те ги карат да се дърпат и да бягат надалеч. Така че, когато им показвате уважението си, придържайте се към този съвет : Колкото по-объркваща и изключителна е похвалата към него, толкова по-искрена изглежда.

6. Предизвикайте спомените в него

Помислете за времето, когато мъжът ви се е влюбил във вас. Какви спомени имате от тогава. Опитайте се да ги пресъздадете. Например ако тогава сте били заедно през почивните дни в някой курорт, отидете пак там.

Или сте се разхождали прегърнати някъде, и отдавна не сте го правили, Направете го! Или разглеждайте заедно снимки от времената, когато сте били лудо влюбени. Може да си сложите и от парфюма, който сте ползвали по онова време.

7. Накарайте го да ревнува

Ако искате да възкресите страстта му към вас, накарайте го да ревнува. Това че и други мъже също ви желаят, ще му подейства като любовен елексир. Когато излизате облечете се по-предизвикателно, може и леко да по флиртувате с другите. Може да му разкажете и за случка с друг мъж, който ви е впечатлил. Сами ще забележите промяната във вашият мъж.

А пък, ако все пак ви глождят съмнения, винаги може да проверите, дали той ви изневерява.