Home Лайф-Стайл Как да съчетавате бижутата си, за да сте винаги стилни?

Как да съчетавате бижутата си, за да сте винаги стилни?

Стилни бижута съчетаване

Да бъдеш стилен е изкуство. Става въпрос за това как се обличате, държите и изглеждатe. За това как позволявате на хората да ви възприемат.

Вашите тоалети имат значение, но бижутата, които носите, могат да направят огромна разлика в света на модата. Ето някои съвети за елегантно носене на бижута, така че те да правят впечатление, но и в същото време да не приличате на коледно дърво.

Внимавайте с наслояването

Бижутата са невероятни. Можете да се забавлявате, като смесвате и съчетавате различни артикули, да носите забавни такива и все пак да изглеждате елегантно.

Да, наслояването може да бъде забавно. Но без повишено внимание от ваша страна, може да възникнат някои сериозни проблеми. Наличието на стилен баланс между вашите бижута ще ви помогне да сте сигурни, че не изглеждате обикновени и имате мярка, посочват експертите от Silver.bg.

Научете се как да носите комплектите

Съчетаването на бижута също е нещо, което трябва да научите как да овладеете. Носенето на цели комплекти бижута може да убие визията ви и да създадете усещането, че ви липсва креативност.

Съчетаването само на два елемента ще ви накара да се почувствате елегантни и стилни. Съчетайте обеците си с пръстена си. Това ще ви накара да изглеждате по-премерени.

Избягвайте да добавяте гривна, която да пасне на другите два елемента, колкото и да се изкушавате. Вместо това добавете фина, неутрална гривна, за да завършите външния си вид.

Научете как да смесвате метали

Може би сте пораснали с мисълта, че смесването на метали е най-голямото модно престъпление, което можете да направите. Но понякога можете да забравите за това правило и с чиста съвест да съчетаете своите сребърни обеци с камъни.

Няма нищо лошо в смесването на метали. Всъщност това може да предложи на вашите тоалети страхотен акцент, като същевременно ви позволява да изглеждате стилно и елегантно. Но когато смесвате метали, първо се уверете, че го правите като професионалист. Не можете да смесвате няколко парчета дизайнерски сребърни бижута само с едно златно бижу. Вместо това се опитайте да създадете баланс между двата метала.

Знайте кога да спрете

Знаете как е: понякога твърде многото е… твърде много. Ако привличате внимание към лицето и деколтето си с няколко колиета, може би всъщност нямате нужда от шепа гривни, за да се състезавате за внимание.

Или ако носите смели обеци с изявление, колието ви може да е по-фино или дори изобщо да го няма.

Удължете гардероба си чрез експерименти

Това може да бъде забавно нещо, което да правите, когато имате малко свободно време. Просто си облечете някакво основно облекло и го изпробвайте пред огледалото с различни бижута и други аксесоари от вашата колекция. Опитайте различни комбинации от бижута, които обикновено не бихте помислили да съчетавате и добавете различни аксесоари като шалове, чанти или часовници.

Опитайте една фокусна точка с изявление, след това опитайте да смесвате, съпоставяте, подреждате и наслоявате. Продължавайте да изпробвате различни комбинации и точки на фокус.

Ще бъдете изумени от това, което можете да измислите, за да промените визията дори на най-простия тоалет. И след като приключите с едно облекло, облечете друго и започнете отначало.

Ако нямате много бижута или колекцията ви не е много разнообразна, тогава помислете за видовете бижута, които ще разширят и добавят интерес и дълбочина към гардероба ви и отидете на пазар.

Не е ли чудесно да можете да се поглезите с някои блестящи неща? Със сигурност това ще ви хареса.

Не бъдете роб на тенденциите

Всички познаваме някой, който е прекалено запален по модата. Тенденциите до известна степен влияят върху това, което всички ние носим, ​​което е добре. Но никога не е добра идея да робски следвате модата за сметка на собствения си вкус и личност.

В крайна сметка ще загубите себе си. А тази цена винаги е твърде висока!