Как да изберем поредните си дамски обувки?

628
избор на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната любов на повечето от модерните жени. Всяка една дама има най-малко едно малко шкафче, пълно с дамски обувки, с висок ток. 2-3 модела от тях се носят всеки ден, но другите 90 процента просто не са подходящи за ежедневно носене.

Това не би трябвало да Ви учудва. Изборът на дамски обувки винаги е емоционален. След като жените се влюбят в даден модел нищо не е способно да ги спре. Било то цена или ниско качество.

Хубаво е да сме добре информирани преди да отидем на пазар за обувки.

За да избегнем закупуването на още един безполезен чифт дамски обувки с висок ток трябва да си зададем тези въпроси преди да отидем на шопинг:

Как се справяме с ходенето на високи токчета?

Младите дами на около 18-25 годишна възраст нямат проблем с ходенето да висок и стръмен ток цял ден, но за жените над 40 годишна възраст това е крайно изпитание за стпалата.

Междувременно много жени не могат да ходят с обувки, в ежедневието си, и изглеждат като терминатор. Почти всички модели обувки с високи токчета, дори и най-екстравагантния си има версия с по нисък ток. Замислете се дали не са по-подходящи за Вас.

Естествена или изкуствена кожа?

Обувките с високи токчета се правят от 3 типа материи: изкуствена кожа, велур и естествена кожа. Препоръчвам Ви да се спрете на велур. Здравината му е много по-завидна от тази на изкуствената кожа, а цената доста по-малка от естествената.

Недостатъкът e че пропуска вода. Препоръчвам Ви да не купувате ботуши от велур, независимо колко атрактивни са те.

Най-важното нещо преди на си купим избрания чифт дамски обувки с висок ток е да ги изпробваме. Ходилата се делят на широки и тесни. Същото важи и за подметките – тесни и широки.

Дори и да държим в ръцете си нашия размер обувки на висок ток е доста препоръчително да се сложат, за да бъдем сигурни че кракът ни се чувства добре в тях и ще се чувства добре след цял ден ходене.

Всички представители на нежния пол са рядък вид хищници, а обувките с висока платформа са тяхната цел. Моловете са дивата природа и всяка дама иска да се докопа до най-добрия чифт обувки. И ще Ви разкрия защо.

Един красив чифт ботуши, дамски обувки с висок ток или сандали Ви кара не само да изглеждате по-добре, а и да се чувствате така. Всеки го заслужава, за това излизайте по главните улици в лов на следващия чифт обувки на висок ток, като се придържате към гореспоменатите съвети. Така освен красиви обувките Ви ще бъдат и практични.