HTC One V – ново поколение смартфон

874

HTC One V възкресява култов дизайн на HTC Legend. Като част от HTC one семейството има невероятна камера технология с HTC ImageSense, надхвърля точка и стреля, като ви позволява да вземат невероятни снимки при всякакви условия. Вие имате истински цифров фотоапарат на HTC one V. бие Audio интеграция осигурява модерна аудио изживяване, каквото и да слушате и да има дори и 25GB свободно съхранение Cloud чрез Dropbox. Можете дори безжично да споделят нещо от вашия телефон и да го видите на вашия телевизор.

Ние всички се радваме, да имат достъп до любимите ни медии развлечения, както и създаване на повече в движение. С HTC one V имате възможност да се потопите във вашите медии. 3,7 инчов WVGA сензорен екран с 480 х 800 резолюция със супер висока вярност и оптични ламиниране, която позволява широк ъгъл на гледане. Той също е защитен с устойчиво на надраскване закалено стъкло.

За да продължите развлекателни функции HTC е включил съвместимост с Beats аудио технология. Това води до автентичния звук, което означава, че можете да се насладите на вашата любима музика и филми, дори и повече.

HTC one V също ви позволява да създадете ваши собствени средства за масово осведомяване и това се прави с 5-мегапикселова камера, която разполага с датчик за BSI. Това означава, че е по-лесно да записвате вашите снимки и филми в условия на слаба осветеност. Има нула затвора закъснение, така че никога няма да изпуснете снимка и супер чувствителна широк ъгъл на двайсет и осем милиметър обектив. С висока разделителна способност 720p видео запис е на разположение и има забавен кадър видео с видео Pic, което го прави лесен за извличане на снимки, докато се записват видеоклипове.

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) са включени заедно с последната версия на HTC Sense. Това се комбинира добре с останалата част от спецификацията, която разполага с 1 GHz процесор, Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 B / G / N. Това гарантира, че HTC One V е идеален за всички социални мрежи, сърфиране в уеб и всяка друга ситуация.