Списъкът на списание Форбс с известни личности е известен, но вие знаете ли хобитата на най-известните хора. Тук няма да споменаваме ползването на скъпа дрога или скандални секс истории. Ще ви представим 7-те най-известни личности и техните (предимно невинни) хобита.

1. Опра Уинфри – Филантропия, Актьорство, Четене, Продуциране в Бродуей, Набиране на средства за политика
Телевизионната водеща Опра, според някои, е най-влиятелната жена в света. От къде ли намира време за толкова много хобита? Няма свидетелства да ползва дрога (малко хумор за начало), така че предполагаме че е нещо като суперчовек. Какво друго да кажем за нея- просто я харесваме!

2.  Тайгър Уудс- Гмуркане, Риболов с харпун, Фитнес
Изненада – Тайгър Уудс не е пристрастен само към голфа. Той също е гмуркач, който обикаля света за подводен риболов с харпун (защото знаете, може да си го позволи) Фитнесът е за подържане на добра физическа форма.

3. Анджелина Джоли – Татуировки, Колекционира Кинжали
Някак си не е изненадващо че Анджелина колекционира кинжали. Все пак тя е доста темпераментна и някак си не си представяме готвенето да и е хоби.

4. Бионсе – Пазаруване, плуване, четене
Певицата и актриса Бионсе трябва да подържа форма по някакъв начин. Тя не подържа тези секси форми седейки и ядейки китайска храна. Така че- плуване, танци и разбира се – пазаруване. Също така харесва да чете, може би подържа не само добро тяло, но и бистър ум.

5. Дейвид Бекъм – Татуировки, Фехтовка, Пазаруване
Английският футболист Дейвид Бекъм е фен на татуировките и фехтовката. Докладвано, е че заедно с Уил Смит и Том Круз ходят заедно на фехтовка. Подозираме че страстта към пазаруването му е натрапена от красивата му съпруга – Виктория.