Грешки при избора на бански

265

За пълни дами
Банските за пълните дами тази година са представени в широк асортимент. Трябва само те да изберат подходящия модел спазвайки следните препоръки.
1. Правилно да подберат цветовата гама. Абсолютно противопоказни са светлите и блестящи материали , които допълнително разширяват фигурата.
2. За дамите с по – пищни форми са подходящи бански с щампи среден размер и от комбинирани тъкани.
3. Изрязаната долна част на банския, както и впитият в тялото костюм, са неподходящи. Препоръчително е той да е с открити рамена или широки волани.
4. Препоръчват се бански с дълбоко остроъгълно деколте или разделени чашки на горната част.
5. Да се обърне внимание на банските с къса пола, която подчертават красотата на пищната форма.
6. Да не се купуват бански бикини прашки.
7. Ако ръцете са пълни, деколтето на банския задължително трябва да е дълбоко и ве образно.
8. Да не се подчертава талията, ако я няма.

Банските костюми за 2013год. се отличават с многото цветове и разнообразни модели. Пълните жени трябва да подберат бански в по- тъмен нюанс , за да прикрият недостатъците на своята фигура. Умело направеният избор идеално ще помогне на по – закръглените дами да прикрият излишните килограми и да постигнат по – добра визия.
За макси дамите са подходящи бански с вертикални рисунки или елементи. Дълбокото деколте също помага да се скрият недостатъците на фигурата и да се подчертае нейното достойнство – големите гърди.
Умело подбратият бански ще помогне на всяка по – пълна дама визуално да корегира своята фигура и да я направи по – стройна.

Модели бански костюми можете да видите тук: http://magazinmonic.com/index.php?cPath=38_45&sort=2a&page=3