eCasting.bg – Предварителен кастинг за работа в реклама, кино и телевизионни продукции

1452

Започнете работа с eCasting.bg
От 30 до 100 лева на ден. Стани статист в телевизионни или кино продукции – филми, реклами или конкурси. Това не са нито бързи, нито лесни пари. Всеки човек може да бъде статист, без значение на възраст, пол или височина. На статиста не се налага да учи сценарии или да помни дълги монолози, но понякога казва реплики, които остават в историята. Заплащането е на ден и е в зависимост от продукцията. Регистрирайте се сега, безплатно на адрес eCasting.bg – кастинга на България.
Всеки човек (или домашен любимец) може да бъде статист, без значение на възраст, пол или височина. Обикновено на статиста не се налага да учи сценарии или да помни дълги монолози, но понякога казва реплики, които остават в историята. Едно от най-основните задължения на статиста е да бъде себе си. Работата на статиста е временна, без обвързващи договори и месеци изпитателен срок. Хонорарът на статиста се определя на снимачен ден и в повечето случаи се заплаща веднага.
eCasting.bg e най-новия и атрактивен начин да станеш част от родните ТВ продукции. Статистите са едно от най-важните звена в един телевизионен клип. Статистите придават атмосфера на кадрите и вдъхват живот на сцената. Играта на статистите е фон, без който основната сцена няма да бъде толкова внушаваща и въздействаща на зрителите пред малкия екран.