Дамски тениски за всеки вкус и фигура

944
дамски тениски

Дамските тениски са любим избор за облекло на много жени – те изглеждат страхотно и предлагат голям комфорт, а когато човек хвърли бегъл поглед на актуалните модели, със сигурност ще остане приятно изненадан от разнообразието, в което идват те както откъм стил и форма, така и откъм цветове, материи и декорации.

Сега ще разгледаме някои от най-новите предложения, за да ви помогнем да се ориентирате в многообразието и да подберете точно тези модели, които ще ви подхождат най-добре.

Дамски тениски за модерна визия

Едноцветни тениски

красиви дамски тенискиАко предпочитате такива модели, то през новия сезон няма да останете разочаровани. В момента експертите от flaro.bg са много актуални тениските, решени в цветове като зелено, синьо, черно, червено и техните нюанси. Те са подходящо допълнение към визията на дами с различен цветотип, затова и дизайнерите са решили да наблегнат особено на тези цветове и да ги предложат на дамите, които държат да изглеждат перфектно в своето ежедневие.

Асиметрията продължава да бъде водеща тенденция, така че, сред чудесните предложения със сигурност ще откриете такива, които се открояват с оригинални, асиметрични форми.

Подобен силует е много подходящ за доброто оформяне на силуета и прикриването на някои недостатъци по фигурата, затова и именно този тип тениски са предпочитани от най-много жени. Те правят фигурата изящна и й придават женственост и сексапил.

Дамски тениски с надписи

Освен голямо разнообразие от цветове, шарки и бродерии, модните дамски тениски идват с и очарователни надписи. Тази тенденция не е нова, но продължава да се развива, като страхотните модели, които дизайнерите са създали за сезона, категорично доказват това.

Широките, свободно падащи модели с надписи са идеалното допълнение към ежедневната визия, особено, ако предпочитате облекла в спортен, спортно-елегантен стил, както и актуалния в момента „стрийт“.  Дължините са различни, като някои от предложенията могат да се носят и като туники – с дънки или клинове.

Разнообразието от стилове при дамските тениски дава чудесна възможност на всяка една дама да избере своя модел – този, който най-добре ще разкрие красотата на фигурата й, характера и дори настроението й. И най-важното, ще изглежда модерно и стилно.