Да подарим малко коледно настроение

566

Какво по-хубаво от това с наближващите Коледни и Новогодишни празници да даряваме позитивно празнично настроение дори в бизнеса! Всеки има нужда от това и малко коледно настроение ще ни накара да се усмихнем и ще направи деня ни по-хубав.

В напрегнатото ни работно ежедневие сме подложени на досатъчно стрес и сега преди най-хубавия период от годината би било чудесно да заразим с малко коледни емоции хората, с които работим. Да подаряваме коледно настроение – колко би било хубаво, нали? И е толкова лесно. Как ли? С електронна коледна картичка, брандирана с логото на вашата компания и съдържаща избрано послание към тях – вашите партньори, клиенти, служители. Тя ще бъде качена на сайта ви и ще „изскача“ винаги, когато някой го посети. По този начин вие ще заразите с коледно настроение всички ваши настоящи и бъдещи клиенти или просто посетители на сайта ви. А може да ги зарадвате и като им изпратите лично коледната картичка с електронна поща.

Има и още нещо, което е много позитивно в идеята за електронни коледни картички – така ставаме „по-зелени“ с мисъл и отговорност към заобикалящия ни свят, отказвайки се от стандартните хартиени картички.

И не забравяйте, че освен работа, работа, работа…би било чудесно да подарите усмивка на хората, с които работите или дори на случайните посетители, които са решили да отворят вашата страница. Просто така – защото е Коледа!