Всичко, което трябва да знаете за мазилките с брокат

246
Мазилка с брокат

Мазилките с блясък са интересен начин за декориране на стая. Гипсовата мазилка с брокат има много предимства. Не само придава празничен вид на стаята, но може да се използва и върху предварително боядисани повърхности. Тази блестяща боя е на водна основа, не е токсична и се нанася лесно. За най-добри резултати разбъркайте енергично боята преди да я нанесете и може да са ви нужни няколко слоя, за да покрие цялата повърхност.

Копринен ефект

Можете да създадете зашеметяваща и красива декорация в дома си, като нанесете мазилка с копринен ефект. Тя е перфектен избор за подобряване вида на безлични помещения. Нейният бляскав и ослепителен вид със сигурност ще придаде на дома ви уникален и бляскав вид. За разлика от обикновените тапети, мазилката с копринен ефект е на водна основа, което я прави много лесна за нанасяне. За постигане на най-добри резултати е важно да използвате грунд, преди да нанесете тази мазилка върху стената.

Най-добрата характеристика на копринената мазилка е, че можете да персонализирате сместа, за да създадете желания вид. Можете да избирате между златист или сребрист блясък. В зависимост от вашия вкус, можете дори да направите стените ви да изглеждат така, сякаш имате специална стая с уникален дизайн. Възможностите са безкрайни! Копринената мазилка е лесен проект „Направи си сам“, който е едновременно икономичен и екологичен. Можете да го нанесете върху повечето вътрешни повърхности. Този продукт също така не съдържа VOC и може да се нанася върху всяка стена, включително тези с несъвършенства.

Мазилки с брокат

Ако сте любители на блясъка, имаме добри новини за вас. Можете да го поканите в дома си чрез специално декоративно-защитно покритие с брокатен ефект. Този тип покрития са прозрачни и съдържат фини или по-едри брокатени частици в сребрист или златист цвят.

Те се нанасят върху друга боя, независимо от нейния цвят, и отлично я подчертават, добавяйки слой красив блясък. Освен че подобрява вида, мазилката с брокат подсилва издръжливостта на боята и гарантира дълготрайността ѝ.

Мазилката с брокат може да се нанася с бояджийска ръкавица, четка или бояджийски пистолет, след като основната боя е напълно изсъхнала. Едно от най-големите предимства на този тип мазилка е, че напълно можете да персонализирате вида на стените у дома, чрез различни методи на нанасяне.

Мазилка Crystalo – Металик

Една от най-предпочитаните от българския потребители мазилки с брокат е мазилка Crystalo – Металик, предлагана от бранда Fortuna Paints. Предлага се във варианти сребро, злато, едро сребро и едро злато и предлага красиво бляскаво покритие, за да преобразите лесно всеки ъгъл в дома си.