За пътуващите без ограничения и с дива страст към дизайнерските предмети – един хотел без ограничения за въображението. “Vintage Hotel” е място, където се срещат и сливат почти всички направления в дизайна на двадесети век – от минимализъм до ар деко.

Всяка една от двадесет и деветте стаи е декорирана различно от собствениците на хотела – Фабиан и Изабел Енрион. Всеки предмет от интериора е бил издирен и закупен лично – с любовта на колекционера. От образците на скандинавския дизайн до червения пластмасов телефон ала 60те, всичко е намерено с голяма доза късмет или на търг, или в някой малък антиквариат.

Обслужването е на изключително ниво и тъй като хотелът е малък, винаги можете да разчитате на личното внимание на някой от собствениците. Те са се погрижили и за страхотната ви закуска – изключително разнообразие на здравословна и вкусна храна.

Разположението е повече от чудесно. Оттук може да се стигне пеша до почти всяка забележителност в централен Брюксел, а за запалените по шопинга е утехата на близката търговска улица. Можете също така да разчитате и на съветите на семейство Енрион за това къде да обядвате или вечеряте, и кой музей да посетите през следващия ден.

Брюксел е град, в който евтини хотели не се намират лесно, затова приемливите цени на “Vintage Hotel” са примамка за много туристи. Все пак, ниски цени не означава без пари, но тук всеки цент си заслужава. Освен приветливото отношение, топлия семеен прием, страхотната закуска и безплатния wi-fi, нека не забравяме и основното – интериора. Малко са местата, на които човек може да се докосне и поживее с толкова много образци на продуктовия и графичен дизайн. Малко са и местата, където тези предмети не си противоречат. Тук 50те, 60те и 70те живеят в хармония, която не биха постигнали в реалността.

Сподели