-1 –
Изопачената реалност: Фактите за свинския грип са наричани митове, а истинските митове – факти. Статия на Prevent Desease. Това, че държавните медии лъжат, за да прокарват правителствената политика, и малките деца го знаят. Че частните медии са курви на рекламодателите, е някак логично. В условия на икономическа криза даже стават евтини курви. Някак… извратено, но разбираемо. Когато обаче държавните сайтове почнат да лъжат като дърти цигани, макар да знаят, че ще ги хванат, вече имаме повод за притеснение.

Американският сайт flu.gov си е поставил цел да громи “лъжите” за ваксините и да подтикне хората да си инжектират отровата. Как го прави? Като подменя истините с абсурдни твърдения, лъжи и псевдонаука. Цитат от въпросния сайт: “It is safe for children and pregnant women to receive a flu vaccine that contains thimerosal” (За децата и бременните жени е безопасно да получат противогрипна ваксина, съдържаща тимерозал). Истината, която искат да подменят с лъжа: тимерозалът (живачно съединение) уврежда нервните и имунните клетки.

Друг цитат от лъжливия сайт: “there is no convincing evidence of harm caused by the low doses of thimerosal in vaccines, except for minor reactions like redness and swelling at the injection site.” (няма убедителни доказателства, че малките дози тимерозал във ваксините причиняват вреди, освен незначителни реакции като зачервяваване и отоци на мястото на убождането). Авторите на Prevent Desease предлагат колекция от цели 76 доклада в PDF формат, които недвусмислено доказват, че живакът или тимерозалът имат ужасяващи последствия за здравето. Правителственият сайт пък не дава никакви аргументи за твърденията си.

– 2 –
Живакът е полезен за вас!
Или поне така твърди тази реномирана медия. Резюме за не разбиращите английски: с изражение, издаващо минимална мозъчна активност, водещата ни информира, че досега може би погрешно се е смятало, че живакът е вреден за здравето. Едно НОВО проучване, което не се цитира – нито като автор, нито като заглавие – било открило, че живакът всъщност може би е полезен. А според проучване на вашия стопанин, ако мозъкът на тази бедна жена вече не беше увреден от живак, тя нямаше да се съгласи да говори подобни глупости в ефир – ако не за друго, поне за да може да заспива вечер с чиста съвест. Друг вариант е да е увредена ценностната й система, ако изобщо някога е била нещо повече от духовно джудже, но да не навлизаме в “сектантски” теми.

Нещо съвсем земно, нещо твърде суетно:

– 3 –
Грипната ваксина премахва бръчките, лошия дъх и разширените вени – разправя пропагандната машина. Смехотворните маркетингови твърдения на фармафията не спират дотук. В колекцията нагли лъжи, подбрани от Natural News, се казва още, че бременните, които се имунизират с грипната ваксина, ще родят по-голямо и по-здраво бебе. Също така ваксината предпазвала от преждевременно раждане. А за капак фармафията ни уверява, че ако бременна жена се ваксинира, ще повиши с 85% вероятността бебето й да не се разболява сериозно, докато навърши шест месеца.

Последното е много интересно, но върху какви статистики се гради? Все пак няма шест месеца от създаването на ваксината. Другото нещо е, че звучи доста злокобно, ако погледнем на нещата от друг ъгъл – значи ли, че след навършването на шест месеца детето ще влиза често в болница? Заради ваксината?

-4 –
За “елита” и “говедата”
Ангела Меркер е спорна, дори на моменти скандална дама в немската и международната политика. Но едно нещо е безспорно – тя има бръчки, но няма намерение да ги изглажда с ваксина. Или поне не с такава, която съдържа сквалин и живак. Канцлерката и нейните височайши министри са били имунизирани със специална ваксина, която не съдържа поболяващите и смъртоносни добавки. Въпросната ваксина обаче не е предвидена за немското или което и да било друго простолюдие. Защо? Този въпрос си задава и списание Time в статията “По-добра ваксина за немските политици?”.

– 5 –
Въпреки че американските медии, включително държавните, убедително разправят колко сигурни са ваксините, децата на телепромптърния президент Барак Обама не са и няма да бъдат ваксинирани. Официалната версия е, че първото семейство не е получило ваксина. Горките те! И най-вече горките тия, които ще се вържат на толкова смехотворно обяснение. Конгресменът Рон Пол не е вчерашен и в следния видеоклип дава съвет всички да постъпите като президента и семейството му – стойте далеч от ваксините!

– 6 –
Екстремисти опитват да опропастят въвеждането на национална кампания по имунизация – хапе без зъби сър Лиам Доналдсон, първият лекар на Англия. Нормално е, г-н Доналдсон, кампаниите ви стават все по-нагли и нелепи, съответно и ние, “сектантите”, ставаме фанатици, а фанатизираните лесно ни избива и на екстремизъм. Никой не ви е виновен, че сте корумпирани до костите на мозъците си и подценявате интелекта на говедата.

Още не ми е ясно какво го бърка толкова британският топ-лекар. Държи се сякаш е член на фармафията и се опасява, че губи пари…

– 7 –
“Хора умират след ваксинация срещу свински грип, но това било просто случайно” – пишат с неприкрито смущение “екстремистите” Ребека Смит и Кейт Девлин за терористичното издание “Телеграф”. Предлагам двете дами да бъдат отвлечени от MI6 и ЦРУ, да бъдат задържани за неопределено време, без да им бъдат повдигнати обвинения, да бъдат изнасилвани с бутилки и накрая да бъдат сварени живи, докато им бъдат изтръгвани самопризнания за саботаж на кампанията по имунизация. ЦРУ и MI6 са много добри в тези практики и изобщо в борбата с ектремистите и прочие терористи, както стана ясно след наскорошните изповеди на техни служители.

– 8 –
“Полша няма да закупи противогрипни ваксини, преди да са щателно тествани” – изявление на полския министър-председател Доналд Туск за Асошейтед Прес, препредадено от канадска медия. Министърът признава, че държавите получават натиск от фармафията за закупуването на ваксини. Канадците са особено потърпевши от корупцията и безгръбначието в политическите среди, тъй като вече имат задължителни ваксинации. А на всичкото отгоре канадските ваксини съдържат 10 пъти повече тимерозал (живак). Ако се вярва на безмозъчните водещи от щатските масмедии, живакът съответно ще направи канадците 10 пъти по-здрави. Верваме, верваме… като на Кобург!

– 9 –
Швейцария забранява ваксина срещу свински грип за бременни жени, деца и старци. Решението е взето, след като ваксината Pandemrix уби няколко души в Швеция. Докато шведските власти се опитват да отричат връзката между смъртните случаи и имунизациите, швейцарците действат безкомпромисно. Безкомпромисно и тъпо, защото биотерористичното оръжие Pandemrix просто ще бъде подменено с друго – ваксината Focetrix, която е сред рекордьорите по съдържание на сквалин и живак.

– 16 –
Странности у Крайна земля

Из второто издание на “Свръхдоза свинщини”:
Йосиф Моше – микробиолог на МОСАД (израелските тайни служби) – твърди, че ваксините на Baxter, произведени в украинския им клон, се разработват целенасочено като биотерористично оръжие.
Когато писах това на 23 септември, се поколебах дали не прекалявам. Убеден съм, че подобни мисли са минавали и на източниците ми. Сега не съжалявам, че публикувах новината, тъй като имам повод да се позовавам на нея. Писана е преди изобщо на някого да му хрумне, че в Украйна наистина може да има епидемия от странно заболяване, което ще отнема животи по-бързо и в по-големи количества от свинския грип.

Както и да го погледнем, Йосиф Моше, когото арестуваха след изявлението за Украйна по съмнителни обвинения за “екстремизъм”, или наистина е имал информация за заговор, или е пророк, или е успял да налучка страната, в която има сериозен проблем, въпреки че шансът за успех в гадаенето е бил приблизително 1:200 (при малко над 190 държави в света). Независимо какъв точно е случаят, два месеца, след като Моше отправи предупреждението, думите му вече са факт. В Украйна върлува нещо, което наподобява грип на стероиди, като се прави всичко възможно да се потулят свидетелските показания, че странни самолети са разпръсквали вещества над градовете, където скоро след това е започнала епидемията. Източник.

Моше и още няколко “екстремисти” с конспиративни наклонности от месеци предупреждаваха още, че епидемия, било от свински грип, или друго заболяване, може да бъде ползвана като повод за установяването на военно положение. Сега и това е факт – Украйна е пред военно положение.

Има нещо скрито у Крайна земля.

В същото време Световната здравна организация (СЗО) лъже на поразия, че украинският вирус е H1N1, а смъртността е висока, тъй като това по начало си бил “вирус-убиец”. След като украинските власти отрекоха, че са давали конкретни данни на СЗО за същността на епидемията, Маргарет Чан и нейните клакьори се принудиха да смотолевят, че отъждествяването на украинският вирус с този на свински грип е било… логично предположение. Източник.

Щом всеки може да прави “логични предположения”, ето едно и от мен. Проблемът в Украйна се дължи на това, което каза и Моше. Вирусът е модифициран в тамошната лаборатория на Baxter, за да бъде по-заразен и по-смъртоносен. Тази фармафиотска компания веднъж беше хваната от чехите със свръхопасна пратка, този път и предупрежденията не помогнаха. Ситуацията в Украйна е генерална репетиция за събития, предвидени да се случат в глобален мащаб. Нищо чудно след два месеца пак да се цитирам…

Източник: От Извора