Този месец финландската национална авиокомпания Finnair търси Quality Hunters, които да обикалят света и да разкажат за всичко добро, и не чак толкова добро.

Според прес релийз на компанията, тези Quality Hunters ще пътуват до градове в Европа, Азия и САЩ през октомври и ноември, оценявайки летища, полетите и дестинациите. Те ще трябва да предоставят на компанията редовни безпристрастни мнения и препоръки, по време на двумесечното си пътуване.

За да могат хората да бъдат в крак с новостите, компанията е стартирала секция на фирмения си сайт, наречена „Rethink Quality“, където „изследователите“ да споделят впечатленията си.

Набирането на тези хора е един от методите, които финландците ще използват, за да се фокусират повече върху проблемите, които вълнуват днешните пътуващи. Това заяви Анти Ниеминен, мениджър Глобални маркетингови комуникации във Finnair. Той изрази и надежда, че блогът на „ловците” ще представи конструктивно и интересни дискусии по въпросите на пътуването.

Повече информация за назначеният може да се намери на сайта на компанията, а заявления за работата ще се приемат до 26 септември.

След като ловците тръгнат на своя път, хората ще могат да комуникират с тях чрез блоговете им и в края на проучването ще гласуват кой от четиримата се е справил най-добре. Читателите ще бъдат насърчавани да вземат участие с възможността да спечелят самолетни билети за двама между Европа и Азия.

На страницата на мероприятието ще бъдат публикувани и статии на професионални коментатори от бранша.

Сподели