Home Лайф-Стайл Плавен преход: Сатенена рокля и колие – хит тренда на есента

Плавен преход: Сатенена рокля и колие – хит тренда на есента

сатенена рокля

Отложете края на лятото и трансформирайте ролята на любимите си рокли.

С настъпването на септемврийските хладни утрини и вечери се налага да преобразим гардероба си. Не бързайте все още да изоставяте любимите си рокли, а направете плавен преход от лятото към есента. Заложете на хит тренда на сезона: сатенена рокля и фина огърлица.

Актуалните оферти и изгодната цена на дамските колиета от сребро в този период от годината ви предоставят отлична възможност да попълните домашната си колекция от бижута.

Ето няколко прекрасни съчетания и идеи, от които може да почерпите вдъхновение, за да трансформирате ролята на женствените си облекла:

Сатенената рокля с тънки презрамки е модел, който може да носите навсякъде. Тя позволява да я комбинирате и да сте елегантни не само през лятото, но и през есента.

Кройката й обикновено е универсална, независимо дали е по-къса или по-дълга, която хармонично стои с доста от предпочитаните ни връхни дрехи – дънково или кожено яке, топла жилетка, сако и т.н. Плетивата я обичат, а също и палтата, не само блейзърът.

Понижените температури не бива да ви плашат – демонстрирайте стил и се насладете на удобството.

Дългата и леко разкроена в долната част сатенена рокля позволява да сте със сандали на ток и с овърсайз сако, което запазва актуалното си място в деловия стил.

Светлите тонове и дизайн с вталена част в зоната на талията са добра основа за права жилетка в същата гама, която въпреки широчината си запазва формата на силуета.

Късите варианти на роклите от този плат са изключително привлекателни отново със сандали на ток и особено с тези с каишки около глезените. И те чудесно се допълват от плътна жилетка, по възможност в контрастен, светъл цвят.

Не съществува забрана при сатена, която да изисква от вас да избягвате пуловерите. Дългите, свободни модели с поло яка са доста удачни в този период от годината, когато искаме да запазим нежното си излъчване и да задържим топлината върху тялото си.

Когато се придържате към един нюанс и подобно сливане на двата слоя, материите се подчертават една друга и крайният резултат е очарователен. Малка чанта и стилето – и вашият аутфит е завършен, модерен и подходящ за всяко събитие.

Към всичко споменато сложете финалния щрих с колие по избор, за да подсилите женственото си присъствие и да превърнете цялостната картина в неповторимо изживяване за сетивата.