Home Лайф-Стайл Парфюми Rasasi – лукс за ценители

Парфюми Rasasi – лукс за ценители

Парфюми расаси

За много съвременни хора използването на парфюм е неразделна част от визията. Добрият аромат създава настроение, подчертава индивидуалността и статуса. Твърдението, че винаги трябва да използвате един и същи парфюм, за да бъдете разпознаваеми, отдавна е загубило своята актуалност. Днес е възможно да изберете подходящи композиции за ежедневна употреба и специални поводи. Продуктите на Rasasi са доказателство за това.

Rasasi е доста млада ориенталска марка, създадена в Обединените арабски емирства. Стартира през 1979 г. като малък семеен бизнес. Той се развива бързо и днес марката е известна не само в своя регион, но и в целия свят. Трябва да се каже, че основният стремеж на компанията е възраждането на традициите на изкуството на ориенталската парфюмерия, използвайки стари рецепти при създаването на композиции.

Парфюмите на Rasasi са доста модерни продукти, които са популярни и търсени не само на Изток, но и на Запад.

Гамата от продукти е голяма – парфюми Rasasi и рол-он дезодоранти, ароматизирани талкове, комплекти за пътуване, мъжки афтършейв продукти. Основните продукти – парфюмерията – могат да бъдат разделени на 2 вида:

  • Аромати с традиционна ориенталска ориентация, направени с помощта на маслена основа
  • Така наречената френска линия, чиито продукти са произведени на алкохолна основа и са насочени към потребители от Европа и Америка
  • Луксозни и средни аромати

Над създаването на композициите работят талантливи парфюмеристи, чиито имена не се разкриват. За по-малко от 10 години бяха пуснати повече от 150 нови продукта. Те са доста разнообразни по отношение на парфюмната класификация (мускусен, кехлибарен, прахообразен, животински и други), необикновени по отношение на съдържащите се акорди, предназначени за мъже и жени. Без да почива на постигнатия успех, марката непрекъснато разширява гамата и актуализира колекцията.

Отличителна черта на арабските парфюми е гъвкавостта и наслояването. Постепенно се разкриват композиции, състоящи се от различни компоненти, създавайки комбинации, които са необичайни и ефектни. Освен това продуктите имат дълъг срок на годност. Съставът в неотворен флакон при подходящи условия на съхранение (без температурни промени, на защитено от слънчева светлина място) запазва свойствата си в продължение на много години.

За аромати се използват скъпи и редки компоненти, някои от които се използват само в продукти, произведени на Изток. Компонентите са естествени и висококачествени, така че ароматите са много устойчиви. В този параметър те надминават много образци парфюмерия от известни европейски и американски модни къщи.

Дамските парфюми Rasasi са представени в голямо разнообразие. В асортимента има флорални, прахообразни, гурме и други аромати. Трябва също да се отбележи, че марката произвежда и сдвоени аромати. Ярък пример е Rumz Al Rasasi.

Дамският парфюм Rumz Al Rasasi се появява след мъжкия през 2014 г. и скоро става много популярен сред клиентите. Дизайнът на ароматите е подобен: и двете бутилки са с правоъгълна форма с черно-бяла зебра, само женската версия има бяла капачка. Изтънчен чувствен ориенталски аромат, който се отваря с нотки на виолетови листа и ароматни цветя от карамфил. Това е последвано от добавяне на дървесен акорд от бял кедър и сладък ирис. Базовите нотки са пачули, сандалово дърво и кехлибар. Сложният състав е с висока издръжливост, има ванилово-мускусна следа. Ароматът е идеален за спокойна и привлекателна жена като завършек на вечерна визия.