Home Лайф-Стайл Дамски трикове: Ролята на часовниците и аксесоарите в съчетаването на дрехите

Дамски трикове: Ролята на часовниците и аксесоарите в съчетаването на дрехите

стилен дамски часовник

Често пъти изпадаме в заблуда, че ако притежаваме достатъчно много на брой дрехи, винаги ще можем да ги съчетаваме безпогрешно. Твърдението определено носи истина в себе си, но не винаги работи. Защо се получава така?

Създаването на един аутфит е истинско изкуство. Разнообразието от дрехи обаче не е определящо за вида, който искаме да постигнем.

Освен облеклото, тук много важна роля играят така обичаните дамски часовници, аксесоарите и обувките.

Ето какви капани трябва да избягваме по пътя на модата и как да се възползваме максимално от това, което имаме.

Нови покупки

Няма как да отречем, че с всяка нова покупка увеличаваме многократно възможностите си. Всеки път, когато посегнете към следващата си модна придобивка, спазвайте следното правило: тя трябва да се синхронизира с поне няколко от дрехите, които вече се подвизават в гардероба. Това ви дава възможност за много повече комбинации.

Основни елементи

Ако искате да преобразите визията си и сега тепърва започвате да оборудвате дрешника, задължително трябва да си набавите някои основни елементи. Такива са бейсик дрехите, които пасват на всичко, могат да се носят под останалите или самостоятелно и допълват всеки стил.

Те обикновено са едноцветни и с изчистен дизайн. Ярките тонове ще оставим за друг път. Нужни са ви помощни средства в бяло, черно и телесен цвят. Може да разнообразите със сиво, кафяво или екрю. Останалото е въпрос на каприз.

Дрехите, необходими за горната част на тялото, винаги трябва да са повече. Дори да слагаме по-честичко любимите дънки или удобния черен панталон, разнообразието отгоре няма да позволи да се натрапи повторението.

Аксесоарите

Ето че стигнахме до един от най-важните аспекти. Аксесоарите са абсолютна магия. Те са в състояние да обогатят скучните дрехи, да внесат свежест и разнообразие и дори изцяло да трансформират визията.

Трябва да споменем две основни неща, от които не бива да се лишава нито една дама.

Това са изчистени и универсални обеци в любим за вас цвят и форма, и часовниците. Не напразно наблягаме на множественото число. Един часовник просто няма да ви е достатъчен.

Смарт часовник за фитнес постиженията и натоварените работни дни, класическа визия за всеки официален повод и разчупен женствен модел в ярки тонове и много скъпоценности, просто за  настроение.

Всичко останало е по ваш избор, но е добре да спазвате някакви ограничения. Залитането в крайности никога не е желателно.

Не пропускайте да сложите малко блясък. Дали източникът ще бъде последният ви модел часовник със скъпоценни камъни, новият топ с подчертано женствени форми, шала или бижутата, искрящите елементи ще придадат свеж вид на кожата и малко трепет в очите.