4 Интересни начина да подобрите отношенията си

174
как да подобрим взаимоотношенията

Отношенията с партньора се променят във времето и включват фази на кризи, които не всяка двойка успява да преодолее. За да не стигнете до критична точка, трябва редовно да работите за подобряването им – ние от Cleopatrabg.com ще ви покажем как да направите това.

1.  Редовно правете нови неща заедно

Когато имате много работа, спирате да ходите на срещи, както преди. Това се случва особено ако вече живеете заедно с партньора си. Винаги сте заедно, така че не виждате нужда да излизате на срещи или разходки. Но те са много важни. Те поддържат нещата свежи и помагат на романтиката да остане жива. Освен това тези вечери за срещи трябва да са вълнуващи и да включват неща, които не сте правили преди. Доказано е, че преживяването на такива нови неща заедно създава усещане за мистерия и чудо, което избледнява с напредването на връзката. Отидете някъде, където никога не сте били (например музей, нов мол, пътуване за една нощ до друг град). Опитайте нова дейност (напр. кънки на лед, йога, танци). Гледайте страшни филми в киното. Отидете някъде, където ще ви се вдигне адреналина (като бънджи скокове, скачане с парашут или посещение на стрелбище).

Разбира се, не всички вечери за срещи могат да бъдат вълнуващи, тъй като отнемат време, пари и енергия.

2.  Обърнете внимание на малките неща

Покажете, че оценявате партньора си с комплименти и малки жестове, които незабавно ще подобрят отношенията ви. Простите знаци на внимание, комплименти и подкрепа означават много. Всички тези малки неща се натрупват с времето и влияят на начина, по който възприемате връзката си. Непланирана разходка в парка, букет цветя без причина, вкусна неделна закуска и много други начини да изненадате любим човек – всичко това невероятно укрепва отношенията.

3.  Организирайте почивка заедно

И такава почивка не е задължително да е ваканция. Можете да организирате мързелива неделя по всяко време, когато, като оставите настрана всички домакински задължения, легнете на дивана и изгледате няколко филма. Отделете си няколко часа вечер за да се разходите из есенния парк, съберете червени и жълти листа и се отбийте в близката сладкарница за чаша чай и вкусна пастичка. Това ще донесе както духовно единство, така и романтика и по този начин допълнително ще укрепи отношенията в семейството.

4.  Повече страст

С течение на времето страстта изчезва, сексът става скучен, партньорите се отдалечават един от друг. За да поправите това, трябва да съживите сексуалния си живот: правете секс на ново място, облечете комплект еротично бельо, организирайте си секс уикенд в хотелска стая, танцувайте стриптийз, използвайте секс играчки, опитайте ролеви игри. Има много опции. Ако това е трудно, тогава си спомнете началото на връзката ви – как нямахте търпение да се срещнете и да се нахвърлите един на друг. Опитайте се да се върнете към това време – струва си, защото сексуалната страна на връзката е много важна за хармонията в съвместния ви живот.