Начало / Филми и ТВ

Филми и ТВ

Viasat Nature – дива природа в сърцето на цивилизацията

Ruben Smit

Удивителна разходка из резервата Оствардерспласен ще предложи Viasat Nature на зрителите си в „Новата дива природа“, която ще се излъчи на 26-ти април, 6-ти май и 10-ти май от 21:05 часа. Документалната поредица е първата по рода си, удостоена с приза „Най-добър нидерландски филм“ на наградите „Рембранд“. „Новата дива природа“ ...

чети нататък »

Разликите между сателитна телевизия и ефирна кабелна телевизия.

Принцип на действие – сигнали от различни телевизионни компании се предават в студиото на кабелния оператор. В това студио телевизионния сигнал се преобразува в аналогов, но не се транслира по ефира, а се предава и разпределя по кобел в различни райони на града, след което се окабеляват самите сгради, за да стигне до абонатите.

чети нататък »

Спутниковое российское ТВ в Болгарии

Спутниковое телевидение имеет такую особенность: передачи такого телевидения можно смотреть свободно практически везде, в любой стране. Если, конечно, на этой территории прием спутникового сигнала технически возможен. Это относится и к российскому телевидению. Значит, спутниковое телевидение предоставляет свободу выбора того или иного спутникового оператора.

чети нататък »

Под Прикритие

Зрителите на БНТ 1 се радват на втория сезон на сериала "Под Прикритие". Сериала в момента се радва на голям интерес, като дори го излъчват някои чуждестранни телевизии. В Америка особенно имат доста голям интерес към сериала, които можете да го гледате и с английско аудио.

чети нататък »

Защо Ревютата на Филми са Важни

Четете всякакви ревюта за да бъдете добре информирани. Онзи ден бях попитан от приятел за мнението ми за филм, който той искаше да гледа. Казах му да потърси за ревю относно филма, което да му помогне да прецени дали филма си струва да се гледа.

чети нататък »